Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladbrownies, viktväktarna

(1 kommentar)  
  • Serverar: 16 portioner
Skriv ut

105 kalorier per kaka Chokladkakorna är mycket goda och ger mer smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och kärna ur äpplet och hacka det. Koka äpplet mjukt i 1 msk vatten i en liten kastrull på svag värme. Låt det kallna helt och mosa sedan med en gaffel.
  2. Sätt ugnen på 175 grader. Lägg ett bakplåtspapper i en liten långpanna eller kvadratisk bakform.
  3. Vispa ägg, äggvitor och socker pösigt. Blanda i äpple, olja och vaniljsocker. Sikta i mjöl, salt och kakao och vänd in det i smeten.
  4. Bred ut smeten i formen och grädda i mitten av ugnen ca 25 minuter, tills kakan är genomgräddad och har fin färg. Pröva med en sticka.
  5. Låt kakan svalna i formen ca 15 minuter, skär den sedan i 16 bitar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • angie79 19 maj 2010

    3points per bit vid 16portioner det är ju bra

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.