Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladbullar

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Chokladfyllda bullar bakade i silikonformar. Engångsformar går också bra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret på svag värme och låt svalna något. Smula ner jästen i en degbunke, tillsätt lite av mjölken och lös jästen. Häll i resten av mjölken. Tillsätt smör och socker.
  2. Tillsätt det mesta av mjölet. Arbeta degen smidig. Klicka ut degen i bullformar. Dela chokladen i rutor och tryck ner en ruta i varje bulle. Jäs under bakduk ca 1 timme.
  3. Sätt ugnen på 225 grader. Pensla med ägg och strö över lite strössel. Grädda mitt i ugnen 7-8 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.