Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

ChokladCheeseCake

 
Skriv ut

Är du chokladälskare som mig??! Då kan du inte vara utan denna......

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175 grader. Pensla en rektangulär form med smält smör. Klä den med bakpapper och låt gå upp över kanterna. Blanda kexsmulorna och smör i en skål och rör om. Tryck ut blandningen i formen. Strö hackad choklad över. Fyllning: Vispa med elvisp osten i en skål tills den är krämig. Vispa ner socker. Tillsätt äggen ett i taget och vispa väl. Tillsätt chokladen och rör om. Bred ut fyllningen i formen. Grädda i 30 min eller tills den precis har stelnat. Låt den svalna, Täck över den och låt den svalna i kylen tills den stelnat ordentligt. Glasyr: Blanda choklad och gräddfil i en skål och ställ den över en gryta med sjudande vatten. Rör tills chokladen har smält och blandningen är slät. Bred ut den jämt över cheesecaken. Låt den stå i kylen tills den stelnat. Skär i bitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.