Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladcheesecake med valnötter

 
Skriv ut

Har ej testat, men kan de bli annat än gott när det är choklad med i bilden.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 175º.
  2. Mixa smör, socker, vaniljsocker, mjöl och kakao till en tjock slät smet.
  3. Lägg ett bakplåtspapper i botten på en form med löstagbar kant och smörj kanterna.
  4. Häll i smeten och jämna till ytan. Ställ i kylen 30 minuter.
  5. Hacka chokladen och smält den i mikron på låg effekt eller över vattenbad.
  6. Blanda Philadelphiaost, ägg, socker och vaniljsocker. Tillsätt den smälta chokladen, grädden och kaffet. Rör till en slät smet.
  7. Tag fram formen ur kylen och fyll på med massan. Lägg på nötterna.
  8. Grädda nästan längst ner i ugnen 35-40 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.