Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladcookies

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Supergoda!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman smör, florsocker, råströsocker och ägg i en skål eller i matberedaren med plastkniven monterad.
  2. Blanda mjöl, bikarbonat, vaniljsocker, choklad och nötter. Tillsätt blandningen och arbeta ihop den till en deg.
  3. Dela degen i två delar och forma dem till längder, ca 3 cm i diameter. Plasta och lägg dem i frysen ca 30 minuter.
  4. Skär varje deglängd i 15 skivor och lägg dem på plåtar med bakplåtspapper.
  5. Grädda kakorna i mitten av ugnen, ca 12 minuter i 175º. Låt dem svalna på bakgaller. Förvara kakorna i burk med tättslutande lock.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.