Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladcrisp/ Chockocrisp

(2 kommentarer)  
Skriv ut

Helt perfekta! Underbara, lätta och alla gillar dem.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret/margarinet i en kastrull, rör ner socker, sirap och kakao. Koka upp under omrörning.
  2. Ta av kastrullen från plattan och rör ner kokos och Special K flingor.
  3. Ta två skedar och klicka upp crispen i bakformar eller på bakplåtspapper. Låt crispen stelna i kylen, förvara sedan i en burk i kylen.
  4. (Går även att servera med glass, grädde eller frukt)

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Amimarg 26 juli 2011

    Ah! De här har jag bland mina recept också! :) Nästan exakt lika! De är jättegoda! Men jag har aldrig provat med cocos i. :) Måste testas! Min kallas dock för elenas knäckkakor, för de är ju så knäckiga och goda i smaken! :) En klar femma är de här! Kan verkligen rekommenderas! :)

  • Amika 26 juli 2011

    Åh, vad drygt! Den förra kommentaren var av mig! Men av någon skum anledning var jag inloggad på någon annans användare! :( Händer mig lite då och då!! Skitskumt och jättedumt! Det är i alla fall bland mina recept det här finns och det är jag som har provat det innan, fast utan cocos. Och det är JAG som rekommenderar alla att prova dem! :) Godisgoda verkligen! :) Och buslätta att göra! Men nu kan jag ju ge dig en femma till! ;) och de är de verkligen värda! :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.