Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladcupcakes med bärfrosting

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Goda cupcakes med bär.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt igång ugnen på 175 grader.
  2. Vispa ägg, socker och vaniljsocker pösigt. Smält smöret, häll i gräddfilen och kaffet och blanda det med äggsmeten.
  3. Blanda vetemjöl, kakao, bakpulver och salt vänd ner det i smeten försiktigt. Hacka chokladen i stora bitar och smält i ett vattenbad (I en skål över kokande vatten)
  4. Lägg ut pappersformar i en muffinsplåt och fyll med smet.
  5. Grädda i mitten av ugnen i 15 minuter. Låt dem svalna.
  6. Bärfrosting: blanda Philadelphia, bär och florsocker. Bred över frostingen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.