Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladdoppad hallonmarmelad

 
Skriv ut

Hallon och mörk choklad är en oslagbar kombination. Julgodis.

Ingredienser

Instruktioner

Koka upp hallon och vatten och mosa sedan med en elvisp. Pressa massan genom en sil och häll i en ren kastrull. Häll i socker och pektin och koka i ca 20 minuter tills såsen tjocknat något. Klä en form ( ca 10 x 20 cm ) med bakplåtspapper och häll i marmeladen. Låt marmeladen stelna ett dygn och skär den sedan i bitar. Smält chokladen i ett vattenbad och doppa marmeladbitarna. Tryck ner en skållad mandel på toppen på varje bit och låt stelna

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.