Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladdoppade bananer

(1 kommentar)  
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Goda...! Vid allergi kan man istället dekorera med färgglada nonstop

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär bananerna mitt itu och sätt dem på pinnar.Låt snittytan vara ytterst,så att de kan stå upp och ner..Ställ kallt på ett bakplåtspapper. Smält chokladen i ett vattenbad eller i mikron.Hacka nötterna grovt..Doppa de kalla bananerna i smälta chokladen..Rulla i nötter.
  2. Finns allergi mot nötter eller inte man tycker om det,så kan man dekorera med färgglada nonstop istället.
  3. .Ställ tillbaka dem på bakplåtspapperet och låt stå kallt tills de är dags att serveras.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Kexzor 26 augusti 2012

    Lät mkt gott.. Måste prova :) Lägg gärna upp en bild :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.