Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladdoppade dadlar med hasselnötter och salt

 
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Dessa godingar är ett perfekt godis när du är sugen på något gott. Sött, knaprigt och helt underbart. Dessutom väldigt nyttiga!

Ingredienser

Instruktioner

Ta en dadel. Gör ett snitt längs långsidan. Ta ut kärnan och stoppa i två stycken hasselnötter. Doppa i smält, mörk choklad. Låt chokladen stelna nästan helt och strö på lite flingsalt. Om chokladen är för blöt kan saltet lätt färgas brunt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.