Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladdoppade havrekakor

 
  • Serverar: 14-18 portioner
Skriv ut

Måste bakas i smör för den goda smakens skull

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienserna i en skål och arbeta ihop till en deg. Smöret kan med fördel ha stått framme ett tag. Forma till bollar lägg dem på en plåt med bakplåtspapper.
  2. Grädda i 175 grader ca 10-12 minuter.
  3. Doppa ena halvan av varje kaka i smält blockchoklad eller ringla chokladen över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.