Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladdoppade kokostoppar

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Tips: I stället för att doppa botten på kakorna kan man doppa toppen eller ringla chokladen över kakorna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Smält smör. Vispa socker och ägg, rör i kokos och ägg. Låt smeten svälla i 10 minuter.
  3. Klicka ut toppar på plåt med bakplåtspapper. Grädda i 12 minuter. Låt svalna.
  4. Smält chokladen och doppa kakorna. Låt stelna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.