Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladdoppade kokostoppar med apelsinsmak

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Kokos, apelsin och mörk choklad. Resultatet smakar ljuvligt. Gör dubbel sats direkt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Smält 50 g smör och låt det svalna. Skölj apelsinen och riv av det yttersta skalet. Blanda smöret med socker, ägg, äggvita, apelsinskal, chokladknappar och kokosflingor. Låt stå ca 15 minuter för att svälla.
  3. Klicka ut och forma toppar på en plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen i 10-12 minuter, tills de fått fin färg. Ta ut och låt svalna.
  4. Bryt chokladen i bitar och smält försiktigt i mikro. Doppa undersidan av topparna i chokladen. Ställ på bakplåtspapper för att stelna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.