Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladdoppade marsipandadlar

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Låter jättemumsigt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Täck en bakplåt med folie. Strö florsocker över en arbetsyta och knåda ihop marsipan och mandel. Forma till en 20 cm lång rulle och skär rullen i 20 bitar.
  2. Dela dadlarna på längden och lägg ihop halvorna runt en marsipanbit. Släta till med fingrarna så dadeln återfår sin ursprungliga form.
  3. Smält chokladen över vattenbad och låt den sedan svalna något. Använd två gafflar och doppa försiktigt en dadel i taget så den får ett överdrag av choklad. Låt lös choklad rinna av och lägg dadeln på den iordninggjorda plåten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.