Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladdoppade passionsbiskvier

 
  • Serverar: 25 portioner
Skriv ut

Mums!

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Vispa äggvitorna med elvisp i 2 minuter. Blanda ner florsockret lite i taget under vispning. Vispa ½ min och vänd därefter ner mandeln. Klicka ut på plåt. Grädda i ugnen på 2:a falsen nerifrån i cirka 10 min. Rör smör och socker till fyllningen, tillsätt äggulan och övriga ingredienser. När kakorna svalnat bred på fyllning, dela på mitten och lägg ihop till halvmånar. Doppa kanten i smält blockchoklad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.