Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladfavoriter med kokostosca

 
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Läckerbitar

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg ett bakplåtspapper i en långpanna med höga kanter. Smält smöret
  2. Vispa ägg och socker vitt och poröst. Tillsätt de torra ingredienserna och rör samman. Tillsätt det smälta smöret.
  3. Häll smeten i långpannan och grädda kakan i 200 grader, 10-15 min. Kakan måste få lite yta.
  4. Koka under tiden samman kokos, sirap, vispgrädde och smör till en tjock smet, gärna i en stekpanna med höga kanter. Rör hela tiden.
  5. Ta ut formen ur ugnen och häll kokossmeten så jämnt du kan över chokladkakan. Grädda i ytterligare ca 20 min. Låt svalna och skär sedan i rutor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.