Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladfavoriter på ett klick

(1 kommentar)  
  • Serverar: 50 portioner
Skriv ut

Lite lagom sega och goda kokoskakor med choklad och hasselnötter. Precis en sån man gärna njuter till en kopp nybryggt kaffe på eftermiddagen! Och de går utmärkt att förvara i en tättslutande burk i frysen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret. Vispa ägg och socker poröst. Mal nötterna och blanda med kokos och kakao. Rör ner blandningen i äggsmeten tillsammans med smöret.
  2. Klicka ut smeten på plåtar med bakpapper. Ca 9 kakor på en plåt blir lagom.
  3. Grädda i mitten av ugnen i 200º i 7-8 minuter. Låt svalna.
  4. Garnering: Smält chokladen och rippla den över kakorna.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • camillaf14 16 mars 2009

    Kanonenkla kakor som blev härligt sega och goda. De har en aning av nötsmak, verkligen gott. Dessa kommer jag att baka fler gånger.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.