Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladflarn fyllda med vitchoklad

 
  • Serverar: 25 portioner
Skriv ut

Mycket gott. Men ha mycket glest mellan kakorna när du gräddar, dom flyter ut.

Ingredienser

Instruktioner

Smält margarinet och häll det över havregrynen. Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt havregrynblandningen och mjölet som har blandats med kakao och bakpulver. Rör ihop till en smet. Klicka ut teskedsstora klickar GLEST på en bakpappersklädd plåt. Grädda i 175 grader i ca 8 minuter. Låt kallna. Smält chokladen, lägg ihop kakorna två och två med choklad mellan, låt chokladen bli lite trögflytande innan du brer på. Ställ kallt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.