Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladfondant

(3 kommentarer)  
Skriv ut

En dessert som länge serverats på restaurang men som lika gärna kan göras hemma. Det viktigaste är att den är krämig i mitten och att den serveras alldeles nybakad. Tillbehör kan man variera, men någon form av glass och bär gör sig väldigt bra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker poröst. Blanda ihop de torra ingredienserna.
  2. Rör ner dem i äggblandningen och tillsätt det smälta smöret.
  3. Grädda i portionsformar som penslats med lite smält smör. Ungefär 8 minuter i 200 grader brukar vara lagom.
  4. Serveras med vaniljlass och hallon :)

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • klovertraskarna 23 juni 2012

    Helt underbart god :)

  • DV76 25 december 2012

    Hela familjen älskar denna! Gästerna också!

  • elleave 9 mars 2013

    Jättebra recept! Blev lagom till 4 suffléformar.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.