Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladfondue

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

God att dippa frukt i till lördagsmyset! :)

Ingredienser

Instruktioner

1 Hacka chokladen i små bitar. Lägg ner i en kastrull tillsammans med grädden. 2. Värm försiktigt under omrörning tills chokladen har smält, rör till en slät smet. Smaksätt med konjaken. 3. Häll chokladsmeten i små koppar. Trä upp fruktbitarna på träspett och servera till chokladfonduen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.