Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladfondue med exotiska frukter

 
  • Serverar: 7 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En väldigt god och trevlig efterrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält chokladen i fonduegryta.
  2. Skala, rensa och skiva upp alla frukter till tärningar. Lägg dem snyggt på fat och doppa frukterna i chokladen.
  3. Klart!
  4. En väldigt trevlig efterrätt då man kan sitta och prata medan man har det gott och trevligt.
  5. Man behöver inte ha alla frukter som står det är bara förslag till vad man kan ha till chokladen. Man kan även ha apelsin, äpplen och päron till denna underbara efterrätt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.