Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladformar med hallon- lakritssylt

 
  • Serverar: 30 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Går snabbt att göra och är jättegoda. Har man enbart hallonsylt så går det lika bra.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Rör matfett, socker, och vaniljsocker vitt och poröst. Arbeta snabbt samman alla ingredienser till en slät deg. Forma degen till en rulle på mjölad arbetsbänk och dela den i 30 jämnstora bitar. Rulla degbitarna till runda bollar och lägg i småbrödsformar. Tryck en fördjupning i varje degboll och lägg en klick sylt i varje. Grädda 12-15 minuter i mitten av ugnen

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.