Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladfrysmuffins

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Detta receptet är som kladdmuffins med sås som man fryser, och som är lite sega och kalla när man äter dem. MUMS! Perfekt att ha i frysen och ta fram när man får oväntat besök.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°C. Vispa ägg och socker pösigt. Smält smöret och blanda ner i äggsmeten. Blanda övriga ingredienser och vispa ner i smeten. Häll upp i muffinsformar, ca en stor msk i varje form. Grädda i ca 15 min.
  2. Koka därefter ihop ingredienserna till fyllningen och låt koka ca 1-2 min. Rör om hela tiden, det kokar lätt över och kan bränna fast i botten. Låt svalna och häll i muffinsarna. Ställ muffinsarna i frysen, tag fram ca 5 min innan servering.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • mamma06 15 juni 2008

    världens godaste muffins!

  • Irean 21 september 2008

    inte så säker jag vill kalla dom för muffins men om man är sugen på nåt riktigt sött, chokladig som kommer att älskas av alla och passar att ha i frysen då är dom muffinsarna ett absolut måste :) + älskad av alla barn jag stött på !

  • Lisa80 7 maj 2009

    MUMS!!!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.