Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladhallontårta

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 14-16 portioner
Skriv ut

Jättegod

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°. Smält smöret i en kastrull. Rör i hallonen så att de tinar.
  2. Lyft kastrullen från plattan. Rör ner socker, kakao och vaniljsocker. Rör ner ett ägg i taget och till sist mjölet. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter.
  3. Grädda mitt i ugnen 20–25 min. Kakan ska vara lite kladdig i mitten. Låt kakan kallna. Pudra över lite florsocker. Servera ev med vispad grädde och hallon.

Kommentarer (2)

  • theninni 15 januari 2010

    Jättegod och lätt att göra :) Ska baka den idag igen till min födelsedagsfest.

  • theninni 15 januari 2010

    Jättegod och lätt att göra :) Ska baka den idag igen till min födelsedagsfest.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.