Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladhavrekakor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 40 portioner
Skriv ut

Choklad och havre är 100% god kombination. Enkla och mycket goda kakor.

Ingredienser

Instruktioner

Rör smör och socker ljust och fluffigt. Smält under tiden chokladen och låt den svalna lite. Blanda salt, bakpulver och mjöl i smörblandningen och tillsätt hälften av havregrynen och resten av ingredienserna (inklusive chokladen). Blanda väl och forma blandningen till valnötsstora bollar. Rulla bollarna i resten av havregrynen tills de är täckta på alla sidor. Sprid ut bollarna på lätt smorda bakplåtar och grädda dem i 175ºC ca 15 minuter. Flytta dem till bakgaller och låt dem svalna.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • bsmulan 4 maj 2009

    Super goda och jätte enkelt att göra:) super tack

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.