Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladhjärtan med olika smaker

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 14-16 portioner
Skriv ut

Fylliga chokladhjärtan med mint/polkagris smak eller varför inte hallon och torkade jordgubbar. Tas fram några minuter innan servering så chokladen blir lagom mjuk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält chokladen över t ex ett vattenbad.
  2. Krossa under tiden polkagriskaramellerna i en mortel så att det blir lagom små bitar. De torkade jordgubbarna klipps i små bitar.
  3. När chokladen smält blandar du i den valfria smaksättningen. Ta sedan två små skedar och lägg i IKEAS iskubsformar som är formade som hjärtan. Ställ formen kylen ca 1 timme eller tills du ser att dom stelnat.
  4. Tryck sedan ut dom på ett fat eller i en skål strax innan serveringen.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • annelieberggren 27 december 2008

    Låter jätte gott, detta måste jag prova...

  • Norpan7203 3 februari 2010

    Så enkelt! Mycket smart ;)

  • muppet 7 augusti 2010

    Jätte enkelt, och enormt goda. Mums! Hade en klick margarin i den smälta chokladen för att få den slätare och finare.

  • linaolsson 7 december 2010

    Vad roligt att så många har sparat detta recept och att ni som gjort dom har kommenterat och sagt vad ni tycker =) Smart med en klick smör i. Det ska jag pröva nästa gång också =) /Lina

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.