Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladkaka

(1 kommentar)  
  • Serverar: 12-15 portioner
  • Tid: 55 minuter
Skriv ut

Hållbar kaka

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp smör, vatten, mjölk, kakao och vaniljsockret och låt såsen svalna. Vispa ägg och sockret pösigt, blanda försiktigt ner såsen samt mjölet blandat med bakpulvret.
  2. Slå smeten i en väl smord och bröad form,ca 2 liter.Grädda på nedersta falsen i 175 grader ca 55 min. Låt kakan kallna helt innan den skärs i bitar. Den blir allra bäst efter 2 (!) i kylskåpet

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • AHammarbacken 22 januari 2010

    Efter 2 (!) ?? ...jag gissar på dagar. Har jag rätt?? AH

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.