Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladkaka i långpanna

(1 kommentar)  
Skriv ut

En saftig och god kaka som är enkel att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Smörj en långpanna.
  3. Blanda i en bunke, strösocker, vetemjöl, kakao, bakpulver och vaniljsocker.
  4. Häll i det smälta smöret och det varma kaffet och rör ihop.
  5. Rör sedan ner ett ägg i taget i smeten.
  6. Häll ut i långpannan och grädda i mitten av ugnen i cirka 15-20 minuter.
  7. Blanda ihop allt till glasyren.
  8. Bred på glasyren försiktigt på den varma kakan.
  9. Strö över cocos eller valfri sort strössel.
  10. Låt kallna och skär i bitar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • imminn 15 oktober 2009

    Hej! Jag har nu bakat din goda chokladkaka och det var något utöver det vanliga. Dels var den lätt att baka och finfint resultat. Det finns ju en uppsjö på denna kaka, men oftast enligt min smak så kan det vara för lite eller för mycket av någon ingrediens. Denna var så perfekt så jag ger dej 5+. Ha det så bra. MVH//Imminn

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.