Jag kan inte få nog av kakor i långpanna. Så här kommer ett smarrigt recept till.
Instruktioner
- Blanda alla torra ingredienser i en skål. Vispa äggen och rör ner dom ihop med smöret och vattnet. Häll smeten i en bakpappersklädd långpanna eller en lasagneform 35x34 cm.
- Grädda 10-11 min i 225 grader. Låt kakan kallna. Blanda ihop smör och florsocker. Rör ner en äggula i taget och till sist arraken. Bred krämen över kakan. Sätt in den i kylen.
- Smält chokladen ihop med oljan över vattenbad. Låt den svalna något innan den bres över kakan. Skär kakan i fyrkanter när chokladen stelnat lite.
Publicerat den
27 juni 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
oj, oj vad den var god, har nyss smakat en bit mmmmm Är som en bakelse, helt super god. Kommer att baka den många gånger. Full pott för denna kaka Bodil.
Verkar jättgod men är det rätt att detta recept är för 40 personer ???
Detta var jättegott.