Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladkaka med cashewkärnor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Innehåller ungefär hälften så mycket kalorier som i en vanlig. Dessutom får du i dig nyttiga fetter från cashewnötterna. Serveras med vaniljkesella och bär!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Knäck äggen i en bunke. Rör ned kesella, socker, sirap och snabbkaffe.Blanda mjöl, kakao, salt och vaniljsocker för sig. Rör ned i smeten.Tillsätt sist hackade cashewkärnor.
  2. Grädda i smord bröad form ca 22 cm i diameter. 175 grader ca 23 min. Helst ska du kolla kakan varannan minut från 18 min och ta ut den så fort den "stannat".Låt svalna och ställ i kylskåp i minst 2 timmar före servering.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • monicadanell 25 juli 2008

    den är kanon god kommer att baka flera gånger

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.