Instruktioner
1. Smält smöret, låt svalna.
2. Vispa ägg och socker pösigt.
3. Blanda samman mjöl, kako, vaniljsocker.
4. Rör ner mjölblandningen i äggsmetan.
5. Tillsätt smöret.
6. Häll smeten i smord, bröad form (löstagbar botten)
7. Grädda i 175 grader i ca. 25 minuter. Låt kallna så stelnar den.
8. Skär chokladen i bitar.
9. Värm grädden till kokpunkten. Ta den från värmen.
10. Tillsätt chokladen i bitar och vaniljsockret. Rör om till det smält.
11. Låt krämen svalna. Häll upp i en skål. Ställ in i kylen. Rör om i den då och då (ca. var 10:e minut) tills den tjocknar. Tar ca. 1 timme.
12. Bred chokladkrämen över kakan.
13. Servera med vispad grädde och ev. konserverade mandariner el. dylikt