Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladkaka med glasyr

 
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Ur långpannans lov. Suverän kaka som SKA göras minst en dag innan den skärs upp.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda allt till botten. Bred ut smeten på bakplåtspapper i långpanna. Grädda 175°C i 15-20 min. Låt svalna.
  2. Glasyr: Blanda grädde, socker, sirap och blockchoklad i kastrull, koka under omrörning i 15-20 min. Ta av kastrullen från värmen och vispa i smöret. Bred glasyren över kakan och ställ in i kylen.
  3. Tips till långpannefans: ÖB har bakplåtspapper på rulle som är bredare än långpannan, inget kladd att diska och kakan blir lätt att flytta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.