Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladkaka med ingefära

 
Skriv ut

En lite annorlunda chokladkaka bakad i långpanna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smör och blockchoklad. Vispa ägg och florsocker, tillsätt sedan den smälta chokladen och smöret.
  2. Blanda alla torra ingredienser och vänd ner blandningen i chokladsmeten. Avsluta med att vända ner riven ingefära.
  3. Häll smeten i en smord och bröad form (24 cm i diameter). Grädda i ugn i 180° i ca 25 min.
  4. Servera gärna kakan med färska hallon, hallonsås och en klick vispad grädde. Hallonsås gör du enklast genom att försiktgt värma upp färska hallon och sedan passera dem genom en sil. Söta sedan såsen med florsocker efter tycke och smak.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.