Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladkaka med kokosglasyr

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 30-35 portioner
Skriv ut

Underbart god kaka, som bakas i långpanna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker Tillsätt vaniljsocker, salt, kakao och bakpulver. Sedan mjöl och smör.
  2. Grädda kakan i smord bröad långpanna. 200* i 15 min.
  3. Blanda alla ingredienser till glasyren i en kastrull. Bred på kakan och grädda ytterligare 10 min.
  4. Skär kakan i bitar.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Okänd 17 augusti 2008

    Verkligen underbar! Tack för ett super bra recept :)!

  • kekke46 27 juli 2010

    Håller med dig det var en underbar kaka och många blir det. Kommer att göra den flera gånger. Blir också en 5 av mig Tack för receptet

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.