Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladkaka med majsmjöl

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 1 timme 15 minuter
Skriv ut

Glutenfri och enkel

Ingredienser

Instruktioner

Vispa äggen i en skål. Tillsätt kakao och socker under omrörning. Fortsätt med mjölet blandat med bakpulvret och till sist mjölken. Låt smeten stå en halv timme så får majs mjölet suga i sig vätskan. Rör igen i två minuter. Smörj och mjöla en liten kakform. Grädda i 200 grader varm ugn ca 30 min. Ta ut kakan medans den fortfarande är lite kladdig inuti.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.