Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladkaka med nötter

 
  • Serverar: 15-20 portioner
Skriv ut

Grymt god halvkladdig kaka.Perfekt att ha i frysen,godast riktigt kalla.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält choklad och smör i en kastrull. Blanda i de torra ingredienserna och rör till sist i äggen. Grädda mitt i ugnen 200 grader ca 15 minuter.(kakan ska inte vara för lös i mitten) Låt svalna och bred på 100 gram smält choklad, ljus eller mörk efter smak.Ringla gärna lite smält vit choklad över som avslutning. Skär i rutor när kakan kallnat.(gör inte för stora rutor då kakan är ganska mäktig) Förvara i frysen och plocka ut efter behov.
  2. Dubbel sats till liten långpanna ca 40*30 cm.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.