Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladkaka med röda vinbär

 
  • Serverar: 15 portioner
  • Tid: 27 minuter
Skriv ut

Gott till glass

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj och bröa en rund form och bryt chokladen i bitar.Smält chokladen i mikron på hög effekt eller i vatten bad.
  2. Vispa smör och florsocker pösigt och tillsätt ett ägg i sänder. Rör ner den smälta chokladen och blanda vinbären med vetemjölet och tillsätt kaksmeten rör om.
  3. Häll smeten i formen och baka kakan i 200 grader i 25 min. Den ska vara lite kladdig.
  4. Servera med lite glass eller grädde

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.