Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladkaka med smak av banan

 
Skriv ut

Ät gärna kakan dagen efter. Då har smakerna mellan banan och choklad balanserats, och kakan är saftig och god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Blanda kakao, mjölk och socker i en kastrull och låt det koka upp. Ta av det från plattan och låt svalna.
  2. Vispa smör och socker poröst, tillsätt äggen. Blanda övriga torra ingredienser och tillsätt i smeten växelvis med chokladblandningen. Mosa bananen och rör i smeten.
  3. Häll smeten i en smord och bröad form. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 50. Känn med sticka. Låt kakan svalna helt i formen. Källa: Bellis

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.