Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Blanda mjöl, vanillinsocker, kakao och bakpulver. Smält smör och tillsätt vatten och mjölk att koka upp. Blanda detta i smeten, omväxlande med de torra ingredienserna. Smöra och bröa en rund bakform. Häll i smeten.
Grädda i mitten av ugnen på 175° i ca 40 min.
Stjälp upp kakan. Låt den kallna och dela den sedan vågrät. (En del av glasyren ska läggas mellan kakan och resten över.)
Blanda ingredienserna till glasyren (utom chokladen) i en kastrull. Låt koka tills glasyren blir jämn och glansig ca 5 minuter. Ta av från plattan och lägg i chokladen, rör om tills chokladen smält.
Låt svalna något. Lägg hälften av glasyren emellan och resten ovanpå.
Kanongod! Men ser ju inte ut som bilden eftersom chokladen ska var smält. Jag gjorde dubbel sats glasyr och rev lite mörk choklad över när den var klar. Mums mums
Kanongod! Men ser ju inte ut som bilden eftersom chokladen ska var smält. Jag gjorde dubbel sats glasyr och rev lite mörk choklad över när den var klar. Mums mums