Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladkakor (cookies) med vit och mörk choklad

(4 kommentarer)  
Chokladkakor (cookies) med vit och mörk choklad Chokladkakor (cookies) med vit och mörk choklad
  • Serverar: 15-20 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En amerikansk cookie som passar alla!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 180 grader. Rör samman smör, socker och vaniljsocker i en bunke. Tillsätt ägget , lite i taget och rör blandningen luftig med degkrokar.
  2. Sikta ner mjöl, salt och bikarbonat och vänd ner det i blandningen. Vänd ner all hackad choklad. Lägg dessertskedsstora klickar av smeten på en plåt med bakplåtspapper. Se till att de har plats att flyta ut på under gräddningen.
  3. Grädda kakorna i ugnen i 8-12 minuter eller tills de blir krispiga på utsidan men fortfarande mjuka inuti. Låt kakorna svalna på plåtarna i ungefär 2 minuter och sedan kallna på bakgaller.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • Shanie 31 januari 2013

    dessa ska jag prova att göra imorgon har jag tänkt !! :) ska betygsätta den sen :)

  • Lisaviklund 31 januari 2013

    Det låter kanon! :)

  • Avokadoarsle 8 februari 2015

    Huuuur goda som helst!

  • Avokadoarsle 8 februari 2015

    Huuuur goda som helst!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.