Jordnötter och choklad. Mums!
Instruktioner
- Förvärm ugnen till 175 grader.
- Blanda jordnötssmör, farinsocker och ägg i en medelstor skål med en bakslev tills det är väl blandat. Lägg i chips, blanda väl.
- Rulla dryga matskedar deg till bollar på 3,7 cm. Placera dem på avstånd om 5 cm på bakplåtspapper klädda plåtar.
- Doppa bordgaffeln i pärlsockret: pressa den från olka vinklar mot varje boll så att de blir platta, till 1,2 cm tjocklek.
- Grädda i 12 minuter tills de är fasta. Låt kakorna stå på kakplåtarna i 2 minuter. Förflytta dem med en spade till gallret; låt dem svalna helt och hållet.
- Lagra dem ordentligt intäckta i rumstemperatur eller frys dem i upp till 3 månader. Det blir ungerfär 2 dussin kakor.
Publicerat den
8 juni 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Alla ingredienserna är inte med... t ex. hur många ägg ska där vara i?