Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladkladdkaka

 
  • Serverar: 16 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Försvinnande god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla torra ingredienser. Tillsätt oljan och äggen och rör hastigt ihop till en jämn smet. OBS! Rör för hand, inte med elvisp!
  2. Häll smeten i en smord form med löstagbar botten eller i en silikonform (den behöver inte smörjas).
  3. Grädda på nedersta falsen i 150 grader i ca 40 min. Låt kakan kallna i formen. Servera gärna kakan med vispad grädde och mandarinklyftor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.