Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladkladdkaka med pinjenötter

 
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gillar man kladdkaka måste denna provas. Kan med fördel göras dagen innan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 200 gr. Vispa ägg och socker vitt pch pösigt. Smält chokladen och smör. Häll över i ägg- och sockerblandningen. Tillsätt vetemjöl och bakpulver. Rör försiktigt ihop.
  2. Smöra och bröa en rund bakform ca 25 cm. Täck kakan med pinjenötterna. Grädda i mitten av ugnen i ca 12 min.
  3. Servera gärna tillsammans med en spegel på hallon och glass. Kakan kan med fördel göras dagen innan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.