Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladknäck med mandel

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Jag kokar mina knäck till en temperatur av 130 - 132 grader och de blir helt perfekta. Hårda, men sega!

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ut formarna på en plåt i och fördela mandel i varje form. Blanda socker, vispgrädde, sirap och kakao i en 3-literskastrull. Koka rätt livligt tills termometern visar 130 - 132 grader. Rör då och då. Sänk graden till första och klicka ut med en tsk. Låt knäcken stelna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.