Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladknäckkakor

 
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Farligt goda kakor, man äter lätt för mycket.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Arbeta samman alla ingredienserna till en deg. Obs! Kör inte degen för länge om den görs i en matberedare, den blir lätt överarbetad.
  2. Dela degen i tre bitar. Rulla bitarna till längder som läggs på en plåt. Tryck längs hel alängden med en gaffel.
  3. Grädda kakorna i 175 grader i ca 10 min. De kommer se ofärdiga ut men det är så det ska vara. Dela längderna på snedden medan de ännu är varma. Låt dem svalna.
  4. Vill man kan man trycka ut degen till en stor platt kaka och skära i valfri form, lämpligt när man bakar med små barn.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.