Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladkokoskaka

 
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Saftig kaka som man enkelt rör ihop.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj och bröa en form (1½ liter). Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Smält smöret i en kastrull. Vispa ner kakao, kaffe och socker. Låt kallna och rör ner de uppvispade äggen samt sist mjöl, vaniljsocker, kokos och bakpulver. Rör tills smeten är slät. Grädda i ugnen ca 30 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.