Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Choklad/kokospinnar

 
  • Serverar: 25 portioner
Skriv ut

Lätt och gott...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka snabbt samman ingredienserna till mördegen. Tryck ut den jämt i botten på bakplåtsklädd form ca 25x35 cm. Ställ kallt i 30 min. Sätt ugnen på 200 grader. Ta fram den kalla mördegen och förgrädda den i nedre delen av ugnen i ca 7 min.
  2. Gör choklad/kokossmeten medan botten graddas. Mal mandeln och blanda därefter samman ingredienserna till en slät massa.
  3. Klicka smeten ovanpå den halvgräddade botten och bre den jämnt. Ställ åter kakan i ugnen och grädda 10-12 min till. Skär upp den nygräddade kakan i avlånga bitar med vass kniv.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.