Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladkola

 
  • Serverar: 35 portioner
Skriv ut

Chokladkola som man gör i mikron.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda vispgrädde, sirap, strösocker och kakao i en stor glasskål. Sätt in i mikron på full effekt (700 W) i 5 minuter. Rör om och koka ytterligare i 2 minuter på full effekt.
  2. Häll upp smeten på ett smort folieark.
  3. Låt chokladkolan svalna. Klipp i bitar och slå in i cellofan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.