Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladkola

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

En seg och god chokladkola sitter aldrig fel. Den här går både snabbt och lätt att koka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Blanda alla ingredienserna i en tjockbottnad kastrull och koka upp. Sänk värmen.
  2. 2. Koka på svag värme i cirka 20 minuter under omrörning. Kontrollera konsistensen genom att släppa ner en droppe av kolasmeten i ett glas kallt vatten. Kolan ska stelna men ändå vara mjuk.
  3. 3. När kolan är färdig, häll upp den på ett bakplåtspapper och låt svalna. Skär den i bitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.