Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladkola med hallon

 
Skriv ut

Ville testa nått nytt på chokladkolan, det blev hallon och det blev gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda allt utom hallonen i en stor tjockbottnad kastrull, rör om med en träslev, smält på högsta värme och fortsätt koka på medelvärme. Ta av vid 120-125 grader (hårdare kolor gå upp mot 140 grader).
  2. Häll i en form med folie, ischokladssformar eller en plåt med bakplåtspapper, strö över hallon.
  3. Låt stelna och skär i fyrkantiga bitar, linda in i smörpapper, aluminiumfolie eller plastfolie.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.